Maak kennis met Kantoor Hosten

Wij zijn een onafhankelijk accountantskantoor uit Oostende (West-Vlaanderen), met als missie een toegevoegde waarde bieden aan u als ondernemer. Ons team met gemotiveerde medewerkers staan elke dag paraat om KMO-cliënten, vrije beroepen en zelfstandigen met raad en daad bij te staan op het vlak van accountancy en fiscaliteit. Hun betrokkenheid bij ons kantoor en uw onderneming zijn een grote troef.

Kantoor Hosten accountancy en fiscaliteit

Als erkende accountants- en belastingconsulenten wordt de kwaliteit van de fiscale en accountancy werkzaamheden constant gewaarborgd. Via een doorgedreven interne en externe permanente opvolging worden de medewerkers constant bijgeschoold en zijn ze op de hoogte van de laatste fiscale wijzigingen. Als kantoor wensen we u, ondernemer, een totaalpakket aan te bieden. Uw dossier wordt steeds behartigd door een vaste dossierbeheerder.

Naast de accountancy en fiscaliteit, behoren ondernemingsadvies, startersadvies adviesverlening op het vlak van vennootschapbelasting, personenbelasting, btw, successierechten, registratierechten, maar ook bijstand bij fiscale controles of administratieve procedures tot onze kerntaken.

Als hedendaags kantoor is onze IT up-to-date. Door het gebruik van een eigen server zijn wij ook op dat vlak onafhankelijk van een derde partij. Daarnaast maken we toch ook gebruik van de sterkte van “cloud computing”. Op aanvraag kunnen de klanten inloggen op onze server om hun eigen boekhouding op te volgen. Via een handige “remote desktopverbinding” zijn uw boekhoudkundige gegevens in een klik beschikbaar.

Walter Hosten


Walter Hosten is gedelegeerd bestuurder van Kantoor Hosten. Walter studeerde af in 1984 als Master in de Toegepaste Economische wetenschappen. Daarnaast behaalde hij in 1986 Licentiaat Fiscaliteit en Boekhoudkundig onderzoek aan de Vlerick-school te Gent. In 1990 startte Walter bij Ernst & Young Bedrijfsrevisoren. In 1992 werd hij Manager bij Ernst & Young Accountants. In 1993 startte hij zijn eigen bedrijfsrevisorenkantoor in Oostende. Walter Hosten treedt op als onafhankelijk bestuurder GUBERNA in het kader van behoorlijk bestuur (corporatie governance). Hij is tevens bestuurslid van Voka West-Vlaanderen en van Unizo Oostende. Sinds 1993 is Walter IBR bedrijfsrevisor en is hij lid bij de Belgische Kamer van Deskundigen gelast met Gerechtelijke en Scheidsrechterlijke Opdrachten.

Heeft u een vraag?

Contacteer ons

Kantoor Hosten
Eduard de Cuyperstraat 14
8400 Oostende


059 80 04 00

Volg ons op social media